کد خبر 72419
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰

عضو مؤسس جبهه پایداری گفت: ریشه جریان انحرافی و فتنه یکی است و گزارشاتی داریم که افراد معلوم الحال در استان‌ها برای جریان انحرافی فعالیت انتخاباتی می‌کنند که البته در جبهه متحد اصولگرایان دوستان نسبت به این موضوع هوشیارند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در جمع مسئولان و اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ گفت: در دولت نهم مطالبه عمومی مردم به معنای بازگشت به خط امام (ره) و انقلاب اسلامی بود.

وی افزود: احمدی نژاد علمداری بود که این شعارها را مطرح کرد و در دست گرفت و مردم به این شعارها دل بستند. در 3 سال اول دولت نهم احمدی نژاد توانست این گفتمان را پیش ببرد. اما باید توجه داشت که اشکالاتی نیز در بحث اجرایی بود. اما آنچه مردم حس می‌کردند این بود که منابع کشور به سوی مناطق محروم است و اقشار پایین جامعه مورد توجه قرار گرفته‌اند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: در این شرایط بود که به رغم فشارهای خارجی و به خصوص در پرونده هسته‌ای ایران مقاومت سنگینی در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب از سوی دولت شکل گرفت.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: آنچه مردم حس می‌کردند و با زندگی آن‌ها در آمیخته و اثرگذار بود رویکرد دولت نهم و جهت مقابلی بود که با دولت اصلاحات داشت. هر چند در طی این مسیر سنگلاخ‌هایی وجود داشت اما مردم جهت را درست می‌دانستند.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: از ابتدای سال 88 دشمنان برنامه‌ریزی‌های مختلفی علیه موفقیت‌های کشورمان داشتند و گفتمان ولایت ‌داری یکی از معیارهای مهمی بود که از سال 84 در میان اقشار جامعه ایجاد شد و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت نهم موجب شد که این دولت هم قوام بیشتری پیدا کند و هم قدرت ملی ایران افزایش یابد و از سوی دیگر خشم دشمن افزوده شد.

عضو مؤسس جبهه پایداری تصریح کرد: در سال 87، تیم مذاکره کننده 1+5 به دنبال گزارش آژانس انرژی اتمی، درخواست مذاکره با ایران در شهریور ماه را داشت که جلیلی مبانی مذاکره را بسته پیشنهادی ایران قرار داد و غرب به این نتیجه رسید که از طریق غنی‌سازی و اصرار بر آن فعالیت‌های هسته‌ای ایران افزایش یافته است و این استراتژی درست قلمداد نشده است.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: غرب به دنبال فریز کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران بود تا این فعالیت‌های ایران افزایش نیابد.

وی افزود: دلایلی که غرب برای این توافق داشت این بود که در ایران موضوع هسته‌ای به یک بحث ملی تبدیل شده است و نمی‌تواند دوباره بحث تعلیق را مطرح کند و استدلال حقوقی هم نداشته که در نتیجه موافق این بودند که پروتکلی با ایران امضا کنند که اگر ایران تخلفی کند بهانه حقوقی داشته باشد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: دلیل دیگر غرب برای اعلام فریز کردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران این بود که 3 سال از عمر دولت احمدی نژاد گذشته بود و با توجه به نوع کاری که این دولت انجام داده بود امکان داشت در انتخابات بعدی اقشار محروم رضایت خود را از عملکرد دولت احمدی نژاد در صندوق‌های رأی اعلام کنند و اگر دوباره احمدی نژاد رئیس جمهور می‌شد فعالیت‌های ایران 2 چندان می‌شد و فعالیت‌های غرب ترمز می‌کرد.

زارعی خاطرنشان کرد: احمدی نژاد با طرح بحث‌هایی مانند هولوکاست برای غرب و آمریکا بی آبروی ایجاد کرده بود و این طرح‌های احمدی‌نژاد موجب تحریک افکار عمومی علیه غرب شده بود. پس اگر دوباره احمدی نژاد رأی می‌آورد فشارهای بسیاری به غرب و آمریکا وارد می‌شد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تأکید کرد: در این راستا غرب و آمریکا به این فکر افتادند که ادامه مذاکرات به سال 87 منتقل شود.

در سال 87 انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نزدیک بود و در ایران نیز این وضعیت پا بر جا بود و از ابتدای سال 87 فضای انتخاباتی ایجاد شده بود. کروبی اعلام می‌کرد من وارد انتخابات شدم و پس از آن نیز خاتمی کاندیداتوری خود را اعلام کرد.

این نماینده مجلس گفت: خاتمی هنگامی که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم شد به شیراز و بوشهر سفر کرد و مشاهد کرد که دیگر وزنی در مقابل دولت احمدی‌نژاد نزد مردم ندارد و ذهنیت مردم از اصلاحات در مقابل دولت احمدی‌نژاد در همین استقبال نکردن مردم شیراز و بوشهر از خاتمی عینیت داشت.

زارعی تصریح کرد: خاطرم هست که وقتی خاتمی کاندیدای ریاست جمهوری دهم شد، در پاسخ به خبرنگاری گفتم که مأموریت خاتمی این است که اپوزیسیون را در داخل و خارج کشور منسجم کند و برای این کار کاندیدا شد اما وقتی خاتمی وزن اجتماعی پیدا نکرد عقب کشید.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: پس از اینکه خاتمی از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری کنار کشید، موسوی وارد میدان شد و این در شرایطی بود که وی در مقابل خاتمی وزنی داشت. مردم در زمان جنگ خاطره خوبی از موسوی داشتند اما نخبگان و خواص می‌دانستند که نظر وی در خصوص افکار امام چیست؟

وی افزود: من در آن دوران اعلام می‌کردم که موسوی در نزد مردم خوش خاطره است اما باید فاصله خود را با اصلاح طلبان داشته باشد که متأسفانه تا پایان به این کار دست نزد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اظهار داشت: در میان اصولگرایان احمدی‌نژاد به داشتن رفتار و اخلاقی خاص معروف است. وقتی سفره فعالیت‌های اجتماعی کشور باز می‌شود باید همه وارد عمل شوند نه اینکه احمدی نژاد برخی‌ها را کنار بزند.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: از آقای هاشمی رفسنجانی خبرنگاری پرسید نظر شما در مورد دولت وحدت ملی چیست که وی پاسخ داد: این بحث را اصلاح طلبان مطرح نکردند و تنها ناطق نوری این طرح را ارائه داده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی از روزنامه‌های آن دوران تیتر زده می‌شد که "احمدی‌نژاد نه" تأکید کرد: در داخل کشور این‌گونه تبلیغ می‌شد که نباید دوباره احمدی نژاد رئیس جمهور شود و این افراد همان کسانی بودند که پیش از این رئیس جمهور، نخست وزیر، استاندار و نماینده بودند و در نتیجه غرب تصمیم گرفت از این بحث سوء استفاده کند و در پاییز سال 87 خاویار سولانا اعلام کرد که ادامه مذاکرات فعالیت‌های هسته‌ای ایران پس از انتخابات صورت خواهد گرفت.

عضو مؤسس جبهه پایداری در ادامه گفت: اوباما هنگامی که در آمریکا رئیس جمهور شد در اولین موضع اعلام کرد که ادامه مذاکرات هسته‌ای ایران پس از انتخابات ایران صورت خواهد گرفت.

زارعی بیان داشت: تنها انتخاباتی که در طول انقلاب اسلامی تحریم نشد، انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بود و حتی سلطنت طلبان، منافقان، اصلاح طلبان و ... این انتخابات را تحریم نکردند و چنین چیزی در روزنامه‌ها هم مطرح نبود. در واقع انسجام و برنامه ریزی سنگینی توسط دشمنان برای انتخابات سال 88 ایران صورت گرفته بود. این انتخابات فرصت مناسبی برای سقوط دولت احمدی نژاد و آسیب جدی به نظام اسلامی ایران بود.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: اکنون که می‌گوییم کسانی که در فتنه دست داشتند نباید بخشیده شوند به این دلیل است که حاضر شدند دشمن را به داخل راه دهند این در حالی بود که تمامی برنامه‌ها در کشور روشن بود و در این میان سیستم اطلاعاتی ما تقریبا بیهوش بود.

وی افزود: وقتی هارد کامپیوتر را دانشجویان از داخل ستاد انتخاباتی موسوی بیرون آوردند و وقتی اطلاعاتی آن پیاده شد، مشخص شد 1200 صفحه متن عملیاتی برای انتخابات تهیه شده است که بیش از 700 تا 800 صفحه آن مربوط به برنامه‌ریزی‌ها برای پس از برگزاری انتخابات سال 88 است.

زراعی تأکید کرد: 36هزار نفر در سازمان ملی جوانان و در دوران دوم خرداد سازماندهی شده بودند. سازمانی اجتماعی معماری شده بود برای آغاز یک فتنه. اما اکنون فتنه کجاست؟ عده‌ای از فتنه‌گران دستگیر شدند و اعتراف کرده و در دادگاه اعلام کردند که تقلب اسم رمز بود. پس از برگزاری این دادگاه‌ها فتنه‌گران به زندان رفته و سپس به مرخصی رفتند. یعنی با این حادثه تلخ تاریخی درکشورمان تاکنون این‌گونه برخورد شده است.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس تأکید کرد: معتقدم فتنه زنده است چون فتنه‌گران داخلی و خارجی هنوز حضور دارند و جریان منحرف در دولت پرده‌ای از فتنه است. چون منشأ این دو جریان یکی هستند و اطلاعات بدست آمده این امر را نشان می‌دهد.

زارعی اظهار داشت: در فتنه سال 88 کار در خیابان‌ها تمام نشد و نظام اسلامی سقوط نکرد پس قرار شد در مجلس شورای اسلامی و با عدم کفایت به احمدی‌نژاد فتنه ادامه یابد که دشمنان دوباره با شکست مواجه شدند پس باید از لحاظ محتوایی اقدام دیگری صورت دهند.

وی با اشاره به اینکه اعتقاد داریم که فتنه و انحراف 2 پرده است و هنوز فتنه تمام نشده و ادامه دارد گفت: احمدی نژاد با ایستادگی در مقابل حکم رهبری حجمی از ظرفیت اجتماعی را سرخورده کرد و لذا جبهه پایداری برای این تشکیل شد که اجازه ندهیم ظرفیت موجود، معطل باقی بماند یا توسط گروه منحرف و یاجریان‌های ضدانقلاب جذب شود.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه قدرت گفتمان امام و رهبری به دلیل قدرت مردمی آنان است تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیاناتشان در کرمانشاه به این امر تأکید داشتند که ظرفیت اجتماعی جامعه موجب پیشرفت و استحکام نظام اسلامی بوده است.

زارعی خاطرنشان کرد: جبهه پایداری به این دلیل تشکیل شد که اگر احمدی نژاد که پرچم را در دست گرفته در کنار جاده و در خاکی ماند، این پرچم توسط خود مردم به دست گرفته شود.

نماینده مردم تهران در مجلس در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی و در پاسخ به این سؤال که راهکار جبهه پایداری برای ایجاد وحدت میان اصولگرایان چیست گفت: از وحدت میان متعهدان و مؤمنان به طور طبیعی خیر دیدیم و در هر انتخابات با وحدت به نتیجه خوب رسیده‌ایم.

وی افزود: بر اصل وحدت کسی ایراد و اشکالی ندارد اما مهم این است که وحدت بر روی چه چیزی باشد. جبهه پایداری منشور اصولگرایان را قبول دارد و اکنون علما این منشور را تصویب کرده‌اند که در این منشور اعلام شده خطوط قرمز کجاست و با چه کسانی می‌توانیم فعالیت انتخاباتی کنیم و با چه کسانی نمی‌توانیم این فعالیت‌ها را داشته باشیم. همچنین در این منشور تأکید شده است که چه کسانی می‌توانند کاندیدا شوند و چه کسانی نمی‌توانند در انتخابات مجلس آتی کاندیدا شوند.

زارعی تصریح کرد: هنگامی که احمدی نژاد مرتکب اشتباه بزرگ و گناه تاریخی شد، برخی‌ها ناراحت شدند اما برخی‌ها نیز خوشحال بودند.

وی با طرح این سؤال که فرمول 8+7 برای کیست خاطرنشان کرد: نامه‌ای خطاب به علما نوشتیم که تاکنون منتشر نشده است. دراین نامه اعلام کردیم که به جبهه پایداری فحش و بد و بیراه داده‌اند که آیا این گونه سخن‌ها متناسب جبهه پایداری بود. در این نامه معیارهای خود را مطرح کرده و اعلام کردیم که وحدت را قبول داریم اما چارچوبی که برای اجرای این منشور است را قبول نداریم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برخی از نظرات ما را در جلسات آقایان پذیرفتند که در مقام اجرا اجازه نمی‌دهد اجرا شود که ما فکر می‌کنیم اگر این نظرات اجرا نشود خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: بحث جبهه متحد اصولگرایی مگر به غیر از این است که مجلس درست و درمانی بهتر از مجلس کنونی داشته باشیم؟

وی افزود: در حال حاضر درخواست‌های جبهه پایداری مورد اجابت واقع نشده و هیچ مخالفتی هم ما با دوستان نداریم. این دوستان بروند و کارهایشان را انجام دهند. اگر ما و شما نظرمان این باشد که نماینده ارزشی که با منشور اصولگرایی سازگار است وارد مجلس شود، عقل حکم می‌کند که اگر بر روی نماینده توافق داشتیم هم ما از وی حمایت کنیم و هم سایر دوستان از نماینده حمایت کنند. همانطور که اعضای رهپویان و ایثارگران انتظار دارند اگر فرد غیرمرتبط با منشور اصولگرایی را انتخاب نمی‌کنیم، چطور می‌توانیم با وجدانی که داریم برای کاندیدایی که قبولش نداریم سخنرانی کنیم و فضای اجتماعی برایش ایجاد کنیم.

زارعی اظهار داشت: ما احساس می کنیم باید وحدت اجرا می‌شد اما اجازه ندادند و دلیل آن را می‌توانید اکنون مشاهده کنید.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: جبهه پایداری تنها برای انتخابات درست نشده است ضمن اینکه در انتخابات نیز می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد.

وی در ادامه گفت: جبهه پایداری رقیب کسی نیست که امروز قرار باشد مورد هجمه قرار بگیرد و به نظر من این جبهه کمک به جریان اصولگراست.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری  فرمایشاتی در خصوص انتخابات مجلس خواهند داشت برای نمونه همانطور که رهبری در کرمانشاه فرمودند باید از ثروت و قدرت فاصله گرفت و برای فرمایشات و رهنمودهای ایشان فصل الخطاب است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: برخی‌ها اعلام می‌کنند جبهه پایداری ساخته احمدی‌نژاد است حال اگر ما ساخته احمدی‌نژاد هستیم دلیلی بیاوریم تا خود را منحل کنیم. اگر این جبهه ساخته احمدی نژاد است آیا آیت الله مصباح یزدی و خوشوقت نیز ساخته احمدی نژاد هستند؟ آیا این وزرایی که چوب جریان انحرافی را خوردند، آیا ساخته احمدی‌ژاد هستند باید توجه داشت که مواضع جبهه پایداری همواره روشن است.

زارعی خاطرنشان کرد: بنده سیلی به گوش نماینده دولت زدم چون در مجلس تخلف انجام می‌داد پس این سخنان به جبهه پایداری نمی‌چسبد ما بسیاری از سخنان خود را در جلسات خصوصی با احمدی نژاد در حد بالایی مطرح کرده‌ایم که اکنون صلاح نمی‌دانیم آن را در اجتماع مطرح کنیم.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اگر دولت به خدمات‌رسانی خود ادامه دهد باید به آن کمک کرد اما اگر این دولت یک ذره خط خود را از تبعیت از رهبری جدا کند عقد اخوتی با احمدی‌نژاد نداشته، نداریم و نخواهیم داشت.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر نسبت جریان انحرافی با دولت و فعالیت این جریان در انتخابات آتی مجلس بیان داشت: سیره ما رهبری است. رهبر معظم انقلاب در بحث فتنه فرمودند، داد بزنید و فریاد کنید و در موضوع منحرفین و جریان انحرافی و همچنین خانه‌نشین‌شدن احمدی‌نژاد تعبیر رهبری این بود که جامعه نباید نگران شود اما باید جریان انحرافی تبیین شود اما در کنار آن باید کلیت دولت در داخل کشور تقویت شود.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار داشت: هیئت دولت چندی پیش با رهبر معظم انقلاب دیداری داشت که احمدی نژاد در این دیدار گزارش مفصلی از فعالیت‌های دولت ارائه داد که رهبری تأکید داشتند سخنان و گزارشات احمدی نژاد به صورت عمومی پخش شود. پس اگر دولت تضعیف شود اتفاقات ناخوشایندی در کشور رخ می‌دهد که یکی از زمینه‌های فساد اقتصادی و اختلاس‌های موجود همین وضعیت حمله به دولت است.

وی در ادامه گفت: باید جریان انحرافی تبیین شود اما در این خصوص نباید جامعه را نگران کنیم. تمامی افراد و از جمله روحانیون و بزرگان نظام باید به تبیین جریان انحرافی بپردازند که متأسفانه این موضوع در میان اصولگرایان مطرح نیست و برخی‌ها می‌گویند باید با جریان انحرافی برخورد کنیم و برخی‌ها این‌گونه مطرح می‌کنند که باید انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را یک‌جا برگزار کنیم.

زارعی با بیان اینکه جریان انحرافی تلاش دارد که میان جریان‌های مختلف اصولگرایی دعوا و درگیری ایجاد کند، اظهار داشت: ریشه جریان انحرافی و فتنه یکی است و گزارشاتی داریم که افراد معلوم الحال در استان‌ها برای جریان انحرافی فعالیت انتخاباتی می‌کنند که البته در جبهه متحد اصولگرایان دوستان نسبت به این موضوع هوشیارند.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه شعارهای ما پاکدستی، سلامت مدیران و فسادستیزی آنهاست، گفت: معتقدیم مدیران کنونی هیچ نفع شخصی ندارند اما سالم بودن یک مدیر اقتصادی کفایت نمی‌کند و باید این مدیر فسادستیز هم باشد.

وی در ادامه گفت: از زمانی که برخی از مسئولان ارزشی کنار گذاشته شده‌اند، مدیرانی که فسادستیز نیستند مدیریت را بر عهده گرفته‌اند که در زیرمجموعه مدیریت‌های آنان چنین اختلاس‌های میلیاردی شکل می‌گیرد.

زارعی گفت: جبهه پایداری به ترکیب کمیته 8+7 ایراد داشته و برای ترمیم آن پیشنهاداتی ارائه داده است.

زارعی با بیان اینکه جبهه پایداری آیت الله مهدوی کنی را به عنوان یک مجتهد و عالم مبارز قبول دارد، اظهار داشت: بحث اشکالات جبهه به 7+8 در زیرمجموعه‌ای است که اجازه نمی‌دهند وحدت صورت گیرد و اینکه وحدت لازم است یک بحثی عقلی است.

وی در ادامه گفت: اصولگرایان در بسیاری از حوزه‌ها نگاه‌های مشترکی میان نامزدهای واحد دارند. در دوره گذشته مجلس و کمیته 6+5 که بنده حضور داشتم، در بیش از 80 حوزه انتخابیه سکوت کردیم چون مشاهده کردیم که رقابت میان 2 کاندیدای متدین وجود دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد که در حوزه‌های انتخابیه بزرگ که عمدتاً مبتنی بر ارائه لیست انتخاباتی است باید به گونه‌ای اقدام کنیم تا چرخش به سمت اصلاح طلبان، جریان انحرافی و افراد ضدانقلاب نباشد.

وی افزود: کسانی که می‌خواهند از مسئولان اجرایی کشور حامی برای خود بگیرند و وارد مجلس شوند را باید رصد کنیم و جلوی آن‌ها را بگیریم. افراد به دلیل شخصیت خود یعنی ایمان، دلسوزی، تعهد، ولایت‌مداری، آشنایی با کار جمعی باید کاندید انتخابات مجلس شوند.

نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به این سؤال که فکر نمی‌کنید تشکیل جبهه پایداری که اعضای آن اخراجی‌های دولت هستند موجب تضعیف دولت و رئیس آن می‌شود، گفت: نام اخراجی‌های دولت را ما نگذاشتیم این نام را کسانی گذاشتند که به دنبال تخریب جبهه پایداری هستند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطرنشان کرد: همه اعضای جبهه پایداری اخراجی‌های دولت نیستند و دولت نیز مدیران سالم، متدین و ولایت‌مدار دارد. در داخل کابینه و سایر سطوح دولت این گونه افراد باارزش وجود دارد و این جای خجالت دارد که بر روی نام برخی اعضای جبهه پایداری اخراجی دولت بگذاریم.

وی در ادامه گفت: دولت به ما هو دولت نباید تضعیف شود یعنی نباید اعلام کنیم آمارهای دولت دروغ است. ممکن است در گزارش دولت مواردی غلط باشد اما اینکه در جامعه تبلیغ کنیم که دولت خلاف می‌گوید، درست نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس